MMPS a lansat un site care oferă informaţii şi documente despre toate cele 180 de servicii şi beneficii pe care le gestionează Ministerul şi instituţiile din subordine, de la recalcularea pensiilor, până la indemnizaţiile

Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) a lansat un site care oferă informaţii şi documente despre toate cele 180 de servicii şi beneficii pe care le gestionează Ministerul şi instituţiile din subordine, de la recalcularea pensiilor, până la indemnizaţiile pentru mame.

Site-ul servicii.mmuncii.gov.ro a fost gândit astfel încât persoanele care au nevoie de informaţii despre un beneficiu sau serviciu public să poată găsi într-un singur loc date privind documentele necesare pentru depunerea dosarului, precum şi formularele aferente, menţionează MMPS.

„Ministerul Muncii și Protecției Sociale trebuie să fie în serviciul cetățeanului. Acest site este un inventar al tuturor formularelor, documentelor necesare și pașilor pe care îi parcurge un cetățean pentru a primi beneficiile și serviciile furnizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale/instituțiile subordonate. Venim în sprijinul cetățeanului cu dorința de a-l informa și de a-i simplifica interacțiunea cu instituțiile Ministerului Muncii.

Site-ul se prezintă ca o bază de date simplă, intuitivă, gândită să ofere cetățeanului atât informații despre procedura de aplicare pentru un beneficiu/serviciu, cât și formularul sau cererea-tip ce trebuie completată (acolo unde există).

Dorim să venim în sprijinul cetățenilor pentru că ne pasă de oameni și de timpul lor. De aceea sperăm ca acest site să fie un exemplu al deschiderii administrației publice centrale și locale către cetățean, către nevoile sale, precum și un precursor al simplificării procedurilor de depunere a documentelor.

Sprijinul dumneavoastră este important pentru noi așa încât așteptăm propunerile pentru îmbunătățirea sau simplificarea demersurilor necesare în relația cetățean – MMPS.”

Sursă: MMPS

email-3249062_640

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s