ANAF: întâlniri cu contribuabilii, pe teme ce decurg  din constatări ale organelor de control din cadrul ANAF

ANAF organizează întâlniri cu contribuabilii, pe teme ce decurg  din constatări ale organelor de control din cadrul ANAF

ANAF organizează în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, sesiuni de asistență a contribuabililor și a reprezentanților acestora, în care vor fi prezentate constatările ANAF selectate din inspecțiile fiscale desfășurate.

Principalele constatări vizează modalitățile de calcul al rezultatului final, al impozitului pe veniturile din investiții sau aspecte referitoare la taxa pe valoarea adăugată, cum ar fi înregistrarea în scopuri de TVA, evidența operațiunilor, sfera de aplicare și limitările speciale ale dreptului de deducere.

La întâlniri vor participa specialiști din cadrul structurilor de asistență contribuabili și ai structurilor de inspecție fiscală. Aceștia vor prezenta situații concrete precum și modalitatea de remediere a deficiențelor constatate.

Lista întâlnirilor organizate de ANAF este publicată pe pagina de internet a instituției, la rubrica INFO Publice/Servicii oferite de ANAF.

Informații suplimentare se pot obține utilizând formularul de contact disponibil pe pagina de internet a instituției (www.anaf.ro) sau telefonic Call Center 031 403 91 60.

Sursă: ANAF

anaf

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s