Obligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%

Obligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5% Persoanele fizice care au depus Declarația Unică până la 31 iulie 2018 și își achită integral obligațiile fiscale estimate pentru anul 2018, până la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificație de 5% din totalul sumei datorate. De asemenea, pentru contribuabilii care … Continuă să citești Obligațiile fiscale achitate până la 15 decembrie se reduc cu 10% sau 5%